مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا از برگزاری جلسه بررسی مسمومیت قارچ های سمی در محل معاونت بهداشتی این شبکه خبر داد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا از برگزاری جلسه بررسی مسمومیت قارچ های سمی در محل معاونت بهداشتی این شبکه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دنا؛ مهندس غلام حسن آراسته گفت: این جلسه به همت واحد بلایا و بیماری های شهرستان برگزار و به بررسی مسمومیت های قارچ های سمی پرداخته شد.
وی افزود: با توجه به شرایط خاص آب و هوایی و بارندگیهای اخیر امسال، شرایط محیطی مانند نور و دمای هوا، رویش و تکثیر قارچهای سمی افزایش و باعث شد افراد علاقمند به چیدن و مصرف قارچ از دل طبیعت که در خصوص عوارض مسمومیتها اطلاعی ندارند، مسموم شوند.
آراسته ضمن توصیه به کسانی که در طبیعت اقدام به چیدن قارچ وحشی می کنند گفت: در صورت عدم شناخت قارچ ها از دست زدن به آنها در طبیعت خودداری کنید زیرا برخی از قارچ ها می توانند از راه تماس با پوست به افراد آسیب برسانند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دنا همچنین با تأکید بر اینکه همه انواع قارچها، خوراکی نیستند و برخی سمی و خطرناک هستند، افزود: مقداری از قارچهای سمی میتواند برخی از اعضای بدن را از کار انداخته و همچنین در برخی موارد نیز منجر به فوت اشخاص شود.
مهندس شهرام پادیز اذعان داشت: تنها راه پیشگیری از مسمومیت با قارچ، خودداری از مصرف قارچهای خودرو در طبیعت است.
در ادامه جلسه مقرر شد در جلسه شورای سلامت اهمیت قارچ های کوهی عنوان و در این خصوص با اعضای شورای سلامت شهرستان تبادل نظر صورت گرفته و نیز جمعیت تحت پوشش مراکز و بهورزان، توسط پزشکان، بهورزان و کارشناسان آموزش و بنر در سطح شهر و مراکز بهداشتی درمانی و روستایی نصب شود.
به گزارش وب دا؛ همچنین مصوب شد که کارشناسان بهداشت محیط با بازدید از پیتزافروشان و مغازه های خواربار فروشی از فروش قارچ های محلی و کوهی و فله ای جلوگیری نمایند تا مردم برای تامین سلامتی خود از قارچ های بسته ای و دارای مارک بهداشتی استفاده کنند.5
_58375.jpg)
_58377.jpg)
_58378.jpg)
_58380.jpg)